Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Jak pracovat s novým registračním systémem?

Jak pracovat s novým registračním systémem?

Dobrý den,

představujeme Vám manuál pro práci s naším novým informačním systémem. Tento systém umožňuje moderní komunikaci a správu profilu Vašeho sportovního klub. Rozšířené možnosti práce s profilem klubu Vám umožní nastavit nově i propagaci Vašeho klubu. Je to pouze nástroj – záleží na Vás, kolik z něho využijete, pro Vaši potřebu.

Nyní je nutné se se systémem seznámit a nahrát potřebné informace – zejména registrovat všechny Vaše členy. V sekci naši sportovci jsou vloženy k vyplnění všechny povinné údaje, které po nás požaduje Národní sportovní agentura ve svém rejstříku.  Tuto sekci je skutečně nutné pečlivě vyplnit.

Od zahájení činnosti našeho nového registru (od 1. 3. 2022) bude možné se přihlásit na naše akce výhradně prostřednictvím online registru. Při vypsání akce obdržíte automatickou pozvánku do Vašeho kontaktního emailu. Následně budete moci – prostřednictvím jednoduchého označení – přihlásit Vaše sportovce na akci.

            V případě potřeby technické podpory naleznete možnosti v sekci kontakty. Věříme, že se Vám nový registrační systém bude líbit a že Vám v důsledku usnadní správu Vašeho klubu.

Mgr. David Bělůnek, Sportovní ředitel

Mgr. Veronika Čumplová, Technická ředitelka

 

 

1. REGISTRACE NOVÉHO KLUBU

  • Pro registraci nového klubu nás prosím kontaktujte na níže uvedený mail: registrace@specialolympics.cz

  • Budou Vám zaslány přihlašovací údaje a heslo.

Při jakýchkoliv otázkách nebo problémech s registrací nás kontaktujte emailové adrese registrace@specialolympics.cz nebo na tel. čísle 732 932 683.

2. PŘIHLÁŠENÍ JIŽ  REGISTROVANÉHO KLUBU

  • Přihlášení do svého profilu pomocí tlačítka Přihlásit se.

  • K přihlášení se používá nově zadaný email klubu (nejčastěji přímo na zástupce klubu) a heslo z původních stránek. Při problémech s přihlášením nás kontaktujte na registrace@specialolympics.cz nebo na tel. čísle 732 932 683.

3. EDITACE KLUBU

  • Vizitka klubu - po přihlášení se jako první zobrazí Můj profil – Vizitka klubu, kde si můžete vložit úvodní obrázek a logo klubu, webové stránky a zkontrolujete si správnost názvu klubu a odpovědného vedoucího

  • Pozvánky - v Pozvánkách uvidíte pozvánky na turnaje a akce ČHSO, které jsou vypsané pro sporty, v kterých je Váš klub zaregistrován.

  • Po kliknutí na Vámi vybranou akci se zobrazí přihláška na akci, na kterou si vyberete trenéry a sportovce, kteří se dané akce zúčastní,  vše potvrdíte. To slouží jako závazná přihláška.

  • Naše sporty - sporty přihlašuje SK za celý klub, není nutné je vyplňovat u jednotlivých členů.

 Informace o klubu/firmě – klub si může do svého profilu vložit informace o sobě

  • Galerie – zde můžete vložit fotografie z činnosti Vašeho klubu, vašich úspěchů atd.

  • Videa – zde můžete vložit videa – odkaz na Youtube z činnosti Vašeho klubu

  •  Mapy  - zde můžete vložit špendlík na mapu o místě působení svého klubu

  • Naši sportovci - zástupce klubu přidá každého člena po kontrole údajů ze starého registračního systému, je nutné tam vyplnit všechny potřebné údaje včetně RČ. Kolonku členství od upravuje správce systému podle Vašeho zadání v původním registračním systému – nevyplňujte.

  • Články – klub může z každé akce napsat článek, zhodnocení.

 

  • Ukázat profil – odkazuje na veřejný profil klubu, který je přístupný komukoliv na webových stránkách. Zde ho tedy můžete zkontrolovat.

 

  • Na webových stránkách Vás jako zástupce klubu/klub může kdokoliv kontaktovat přes kontaktní formulář – pokud se bude chtít připojit, podpořit apod.

 

České hnutí speciálních olympiády má možnost kontroly zveřejňovaných informací na klubových profilech. V případě nutnosti si vyhrazuje právo příspěvky upravit, nebo smazat. Osobou určenou pro tuto kontrolu je Sportovní ředitel.

 

Všichni zástupci klubu jsou povinni se do systému přihlásit a zaregistrovat všechny členy do 30. 6. 2022. Kdo tento termín nedodrží, bude muset členy registrovat s novým členstvím (bude muset uběhnout rok, než se bude sportovec moci účastnit soutěží.

 

Kontaktní informace:

 

Mgr. Veronika Čumplová

Registrace klubů, členů, technické problémy se správou systému

registrace@specialolympics.cz

Tel: 732 932 683.

 

Mgr. David Bělůnek

Přihlašování na sportovní soutěže, turnaje, závody

belunek@specialolympics.cz

Tel: 777 338 813

 

 

 

 

 

Soubory

MANUÁL

Autor: (15.03.2022)