Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Národní turnaj v bowlingu - SK mezi mosty Trutnov

Národní turnaj v bowlingu - SK mezi mosty Trutnov

Hodně natěšeni, ale s celou řadou otázek jsme se vypravili do hlavního města, kde ČHSO pořádalo Národní turnaj v bowlingu. Neuděláme při naší premiérové účasti na turnaji ostudu? Podaří se nám získat alespoň jednu medaili? Máme sice dlouholeté zkušenosti s kuželkami, ale budeme schopni předvést dobrou hru i na bowlingových drahách? Všechny tyto otázky nás trochu znervózňovaly a zároveň jsme se těšili na to, jaké budou odpovědi.

Nakonec celá akce předčila všechna naše očekávání. Ani jeden z trojce našich reprezentantů nedojel domů s prázdnou. Lukáš Ryba vybojoval ve své nesmírně vyrovnané skupině 2. místo. Tohoto skvělého úspěchu Lukáš docílil hlavně díky povedené koncovce, kdy dokázal smazat velkou bodovou ztrátu. V ženské kategorii startovaly Marta Bazsóová a Marie Doležalová. Obě předváděly během finálového dne skvělé výkony a naprosto si podmanily svoji kategorii. Marta s celkovým skóre 196 získala stříbro a Maruška naházela o pouhé dva body více a slavila tak velké vítězství. Zbytek startovního pole zaostal za našimi sportovkyněmi o více než 50 bodů.

Celá akce nás naprosto nadchla. Musíme smeknout klobouk před výbornou organizací. Ubytování v luxusním hotelu, skvělé jídlo i doprovodný kulturní program. Vše bylo naprosto perfektní! Moc děkujeme za nové zážitky a těšíme se na příští ročník.

Galerie


Autor: SK Mezi mosty Trutnov (21.04.2022)