Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Naši borci přivezli z Národního turnaje tři zlaté medaile!

Naši borci přivezli z Národního turnaje tři zlaté medaile!

Ve Dvoře Králové nad Labem se pod záštitou města konal ve dnech 4.  až 6. listopadu 29. ročník Národního turnaje ve stolním tenise. Jednalo se o nominační turnaj pro účast na Světových letních hrách Speciálních olympiád v Berlíně 2023.

Turnaje se mohli zúčastnit sportovci, trenéři registrovaní v Českém hnutí speciálních olympiád. Probíhal v několika kategoriích. O vítězství mezi sebou bojovali muži, ženy ve věku do 30 let a nad 30 let. Kromě klasické dvouhry se hrály také čtyřhry a tzv. unified. Každý sportovec se mohl může účastnit dvouhry, čtyřhry i unified.

V náročné konkurenci celonárodního mítinku obstáli skvěle uživatelé sociální služby naší organizace, pánové Vladimír Matura a Alois Kejda.  Oba vybojovali zlato ve svých skupinách a dokonce společně vyhráli i čtyřhru v jedné ze čtyř skupin. Naši borci se tak dostali do losování o účast na Světové Speciální olympiádě v Berlíně 2023. Po losu se radoval Alois Kejda, který je druhým náhradníkem. 

Centrum sociálních služeb Bystré