Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Rodinný program na hrách v Berlíně 2023 (Family Program)

Rodinný program na hrách v Berlíně 2023 (Family Program)

Vážení trenéři a rodiče a příbuzní nominovaných sportovců,

konečně jsem dostal první informaci od organizátorů rodinného programu na letních hrách speciální olympiády v Berlíně 2023. Informace je to zatím předběžná, a to že můžeme v říjnu očekávat první Newsletter, věnovaný tomuto tématu. Přihlašování do rodinného programu na Berlín 2023 by se mělo otevřít v prosinci 2022.

Zatím alespoň "sbírám" předběžné zájemce o účast na hrách, abych věděl, koho mám konkrétně a prioritně informovat, až bude o čem.

Pro všechny jen připomínám základní ideu Rodinného programu, totiž umožnit rodičům a rodinným příslušníkům sportovců, kteří se aktivně zúčastní her v rámci národních výprav, aby je mohli podpořit účastí na tribunách  a zažít si na vlastní kůži atmosféru her, zúčastnit se slavnostního zahájení a zakončení her a dalších akcí, připravených pro "Family".  

Zároveň bych Vás rád všechny informoval, že organizátoři her připravují speciální akci pro skupiny fanoušků na podporu sportovců a naplnění tribun s tím, že takovýmto skupinám min. 10 osob zajistí vstupenky na jeden den na jeden sport nebo stadion. Dle popisu na stránkách je tato akce určena patrně především německým školám a sportovním klubům, ale předběžně jsem se přihlásil jako zájemce o tyto aktivity a uvidíme, co se z toho vyvine...

 Program se jmenuje "Fanoušci na tribuně" a najdete ho na stránkách https://www.berlin2023.org/de/besuche-die-spiele/fans-in-the-stands 

Kontaktní informace na mě pro zájemce o "Family" i "Fanoušci na tribunách":

Jan Mothejzík 

národní koordinátor Family programu

Speciální olympiáda Česká republika

tel. 602 669 337

email: jan.mothejzik@email.cz 


Autor: (11.10.2022)