Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Vítejte na nové podobě našich webových stránek a registračního systému

Vítejte na nové podobě našich webových stránek a registračního systému

Vážení sportovci, trenéři, partneři, činovníci, fanoušci, podporovatelé, 

vítejte na nové podobě naší webové prezentace a registračního systému. Naším cílem bylo zlepšit komunikaci a veřejnou prezentaci našeho hnutí a také nabídnout klubům nové - rozšířené - možnosti správy svého klubového profilu. Tímto přecházíme do doby plné digitalizace prostřednictvím našeho online registru - ten bude sloužit k přihlašování na vypsané akce, ale také sloužit i jako náš hlavní vnitrospolkový komunikační kanál.

Věříme, že se nám to podařilo, že se Vám systém i webové stránky budou líbit a hlavně, že celé naší rodině Speciálních olympiád to umožní pokračovat dál na cestě "Společně za vítězstvím" 

s úctou 

Mgr. David Bělůnek, Sportovní ředitel 


Několik tipů pro začátek: 

Nechcete propásnout žádné novinky z našeho hnutí? Pravidelný odběr novinek registrujete vyplněním mailu ve formuláři na hlavní straně:

Chcete se připojit na naše sociální sítě? K propojení využíjte link na hlavní straně: 

 

Chcete informace k tomu jak se k nám připojit? Chcet informace k tomu jak zřídit svůj klub, nebo jak spravovat nový registrační systém? Využijte link Zapojte se na hlavní straně: 

Hledáte informace k našemu sportovní kalendáři? Využijte online kalendář v horní části hlavní stránky. Informace o jednotlivých akcích naleznete také u každého příslušného sportu:

Hledáte informace o jednotlivých sportech? Vše naleznete po kliknutí na ikonu sportu na hlavní straně: 

Chcete se dostat k profilu Vašeho klubu, potřebujete doplnit údaje, přihlásit sportovce, neboje registrovat na turnaj, závod?   

K tomuto slouží vstup do systému v levém rohu na naší hlavné stránce:

 


Autor: (01.03.2022)