Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Národní soutěž v tanečním sportu 2023

Národní soutěž v tanečním sportu 2023

Soutěže se zúčastnilo 22 sportovců a unified partnerů. Dohromady jsme viděli 6 krásných vystoupení ze tří klubů. Porota se skládala ze tří členů – dvě tanečnice, které se několik let věnovali tanci na profesionální úrovni, a jedna Adriana Novotná, která přinesla jiný úhel pohledu. Porota rozhodla o rozdělení do tří divizí, protože jeden z účastníků velmi vybočoval svou úrovní nad ostatními.

V první divizi zvítězila taneční skupina ze stacionáře Mezi Mosty s tancem Colty Mezi Mosty.

Ve druhé divizi se na třetím místě umístila taneční skupina SK Ježci s tancem The Colours, na druhém místě SK Nera Viktoria s písní Ráno a na prvním místě SK Ježci s tancem Tarzan.

Ve třetí divizi se na druhém místě umístili nejmladší účastníci Motýlci ze sportovního klubu SK Nera Viktoria a vítězi se stali SK Ježci s tancem Angel.

Podmínky pro nominaci na světové hry splnili dva kluby, SK Nera Viktoria s tancem Ráno a SK Ježci s tancem Angel. Při losování byla vylosována skupina SK Nera Viktoria Ráno.  A SK Ježci se stali náhradníky.

Fotogalerii z akce naleznete na anšem profilu na Zonerama zde: https://eu.zonerama.com/SOCZ/Album/10835831#check-duplicates

 

Velké poděkování patří firmě Mattel, která nám věnovala spousty krásných cen, které velmi potěšili sportovce i unified partnery.

 


Autor: (27.02.2024)